Hvorfor er kinesere uvillige til at tage imod te i sække?

Hvorfor er kinesere uvillige til at tage imod te i sække?

Hovedsageligt på grund af traditionel tedrikkekultur og -vaner

Som en stor producent af te har Kinas tesalg altid været domineret af løs te, med en meget lav andel af te i sække. Selv med en markant stigning i markedet de seneste år har andelen ikke oversteget 5%. De fleste mennesker tror, ​​at te i sække svarer til lavkvalitets te.

Faktisk er hovedårsagen til dannelsen af ​​dette koncept stadig folks iboende overbevisninger. I alles opfattelse er te original bladte, mens te i sække for det meste er lavet af knust te som råmateriale.

tepose med snor

I kinesernes øjne svarer brudt te til rester!

I de seneste år, selv om nogle indenlandske producenter har forvandlet sigteposes og lavet kinesisk stil teposer ved hjælp af rå bladmaterialer, Lipton har den højeste internationale markedsandel. I 2013 lancerede Lipton specifikt trekantede teposer i tredimensionelt design, der kan rumme rå blade, men det er i sidste ende ikke hovedtrenden på det kinesiske tebrygningsmarked.

Den årtusind gamle tekultur i Kina har dybt forankret det kinesiske folks forståelse af te.

glas tekop

For kinesere er te mere som et kulturelt symbol, fordi "smagning af te" er vigtigere end at "drikke te" her. Forskellige typer te har forskellige måder at smage på, og deres farve, aroma og aroma er afgørende. For eksempel lægger grøn te vægt på påskønnelse, mens Pu'er lægger vægt på suppe. Alle disse ting, som kinesere værdsætter, er tilfældigvis, hvad te i sække ikke kan levere, og te i sække er også en engangsforbrugsvare, der ikke kan modstå flere brygning. Det er mere som en simpel drik, så endsige teens kulturelle arv.


Post tid: Mar-25-2024